SEO mítoszok
Szolgáltatás

Elterjedt SEO mítoszok a világhálón

SEO mítoszok
SEO mítoszok

Mai napig rengeteg a tévhit a keresőoptimalizálást illetően. A SEO mítoszok között előkelő helyen áll az a nézet, hogy a Google nem más, mint a Big Brother, ami minden webes tevékenységünket figyeli, sőt, bünteti az esetleges ballépéseinket. Célravezetőbb olyan információkra, ismeretekre hagyatkozni, amelyek segítenek megérteni az óriási keresőmotor működését és betartani az irányelveit.

Számos könyv is rendelkezésre áll, ezekből egyértelműen kiderül, hogy a Google mögött is emberek vannak, akik a felhasználók hasznára törekednek. Rengeteg hasznos ismeretet szerezhetünk közvetlenül a fejlesztőktől a webmester útmutatók oldalán vagy a kutatási kiadványok oldalain.

Ezek segítségével érdemes ellenőrizni minden információt, mielőtt elhinnénk és téves lépéseket tennénk. Az is egy tévhit, miszerint a linkeket bünteti a Google, vagy ha jó a tartalom, felesleges a linképítés. A SEO mítoszok terjedésében nagy szerepük van az önjelölt SEO szakembereknek, ezért is tanácsos kipróbált optimalizáló céghez fordulni.

Back To Top