Webáruház

Hazánkban népszerű a Mofém csaptelep

Egyedi kialakítás

Remek dizájn és összehasonlíthatatlan kivitelezés jellemzi a gyártó termékeit. A Mofém csaptelep tervezői sokéves tapasztalattal a hátuk mögött, kiváló modelleket alkotnak évről-évre. Egyszerűen felszerelhető és időtálló típusok szerepelnek a kínálatban.

Akár az egész lakást is felszerelhetjük kizárólag Mofém csapteleppel. A fürdőszobában a zuhanynál mindig remekül mutatnak és az esztétikájuk mellett, még számos előnnyel rendelkeznek, ami alkalmassá teszi ezeket a mindennapos használatra.

Nagy igénybevételnek vannak kitéve, hiszen ellent kell álljanak a vízkő okozta károsodásnak és az állandó tekergetésnek. Az ilyen intenzív használat mellett, joggal tartunk attól, hogy hamar elkophat a Mofém csaptelep, de alapos tesztnek vetnek alá minden modellt, amivel meggyőződhetnek arról, hogy biztosan kibírják-e a tömítések éveken keresztül.

A Mofém csaptelep számos fajtáját fogjuk megtalálni a gepeszcentrum.hu kínálatában. Választhatunk a Treff, Eurosztár, Inka és többek között a Junior modellek közül is, amelyek mindegyike sajátos stílusjegyekkel bír.

Back To Top