Szolgáltatás

Kavicsfelverődés javítás kedvező áron

Szélvédő javítás szakszerűen

Hogyha nem hanyagoljuk el az autónk állapotát, akkor biztosan sokáig élvezhetjük a kényelmet, amit nyújtani képes. Viszont ha nem figyelünk oda az apró hibákra, azok idővel hatalmas gonddá nőhetik ki magukat. A kavicsfelverődés javítás rengeteg bosszúságot takaríthat meg nekünk, mert ennek hála, nem kell a repedt szélvédő miatt aggódnunk. Hogyha időben felkeressük az autouvegek.hu csapatát, akkor szakszerűen fogják kezelni a hibás szélvédőt, amire utána garanciát vállalnak.

A kavicsfelverődés javítás után nem kell a repedésektől tartanunk. Másképp előbb-utóbb elrepedhet az egész szélvédő hosszában vagy széltében, és ekkor már csak a cserében reménykedhetünk. De ez nem mindenkinek ideális, hiszen van, aki ragaszkodik a gyári szélvédőhöz, azonban ez nem minden esetben megoldható és nem is túl költséghatékony. Ezért a mínuszok előtt alaposan nézzük át az üveg felületét, hogy meggyőződjünk róla, nem vált-e esedékessé a kavicsfelverődés javítás.

Hogyha ezt elszalasztjuk, akkor többek között olyan szélvédők közül válogathatunk, mint a Pilkington üveg, ami nagyon elterjedt Európa számos országában, hiszen rendkívül jó minőségű utángyártott termékeket készít. Nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen hátrányunk fog származni abból, hogyha egy Pilkington üveg kerül beépítésre, mivel ez ugyanolyan, mint az eredeti, csupán előfordulhat, hogy nem szerepel rajta az autónk márkajelzése.

Vannak azonban olyan silány termékeket forgalmazó cégek, amelyeket érdemes elkerülni. Az autouvegek.hu csak olyan üvegek beszerelését vállalja, amelyiknek a minősége tesztekkel bizonyítható. A másik ilyen elterjedt és nagy népszerűségnek örvendő márka a Nordglass. Ezt is sokan szokták választani, mert kiválónak számít a maga kategóriáján belül, vagyis az utángyártott termékek között. Ezek a cégek kifejezetten az ilyen alkatrészekre specializálódtak, és nem az a céljuk, hogy lehúzzák az ügyfeleiket valami silány és balesetveszélyes termékkel. A Pilkington üveg ezért kifejezetten ajánlott márka, az egyik legjobb a piacon.

Back To Top