szállás Mátra
Szolgáltatás

Kitűnő szállás Mátra dombvidékén

szállás Mátra
Szállás Mátra

Magyarország, a többi országgal ellentétben, nem rendelkezik felhőkig nyúló hegységekkel. Nálunk a szállás Mátra dombvidékén keresendő, ami bár nem nőtt az egekig, de legalább barátságos környezetben fogadja az arra járókat. Ezen a csendes vidéken igazán nagy népszerűségnek örvend a tél, ugyanis a Galyatetőtől néhány kilométerre egy síparadicsom várja a bátrabbakat.

Itt csoportban, családban, de akár egyedül is kihasználhatjuk a napsütésben csillogó hófehér dombokat, a nem halálos lejtőket és a magyaros ételeket kínáló vendéglőket. Az esetleges havazás hiányát hóágyúkkal pótolják, így a téli élményeket már itthon is megtapasztalhatjuk.

A síelés és szánkózás mellett, igen kedvelt programnak számít a finn szaunák használata, amit a természetben, egy hagyományos faházban próbálhatnak ki a felfrissülni vágyók. A kinti hideg csak javít a benti forró hangulaton. Nem csoda, hogy a szállás Mátra ezen festői vidékén igen keresett, ugyanis nemcsak a közelből, hanem külföldről is érkeznek látogatók. A Kétkerék Vendégházban Ön is kikapcsolódhat.

Back To Top