Szolgáltatás

Mobil WC bérlés a rendezvények idejére

Mobil WC bérlés

Nagy élményt jelent a különféle, szabadtéri rendezvényeken való részvétel, ezért rengeteg ember szokta felkeresni ezeket. Azonban, a szórakozás színvonalát jelentősen lerontja, ha elmaradt a mobil WC bérlés, hiszen így a látogatók nem tudják elvégezni a dolgukat. Ilyenkor sokan a bokrokat keresik fel a gond megoldása érdekében, ami több szempontból is zavaró.

A környéken lévő vendéglátóhelyek tulajdonosai sem örülnek annak, ha ilyenkor használják a mosdójukat. Vannak, akik inkább hazamennek illemhely hiányában, és nem töltenek annyi időt a helyszínen, mint amennyit szeretnének. A probléma abban a helyzetben is zavaró, ha a rendezvényen sok ital és étel fogy. Jól látható tehát, hogy mobil WC bérlés nélkül nincs színvonalas szabadtéri koncert, mérkőzés vagy fesztivál.

A Merkon Kft. már régóta foglalkozik bérbeadással, ezért érdemes megnézni a szolgáltatásai listáját. Kihelyezés gyors, tehát sürgős esetben is kapcsolatba lehet lépni a vállalattal. A diszpécserszolgálatnak köszönhetően nem ütközik akadályba az információszerzés sem. A mobil WC bérlés után, a karbantartás sem bizonyul nehéz feladatnak. Ma már rengetegféle típus közül lehet választani. Rendelhető innen kézmosó, piszoár és szaniterkonténer is. Mozgássérülteknek való illemhely bérlésére is lehetőség nyílik.

Egyik típus használata sem nehéz a fényáteresztő tetőnek köszönhetően. A fülkéken van szabad/foglalt jelzés is. A vállalat arra törekszik, hogy a mobil WC bérlés révén minél higiénikusabb körülményeket biztosítson. A fülke cseréje gyakran megtörténik, ezért nem kell tartani a kellemetlen szagok kialakulásától. Egyes típusokban már beépített kézmosó is van.

Back To Top