Vásárlás

Színvonalas UV lámpa műköröm építéshez

UV lámpa műköröm

A hölgyek minden esetben tökéletes körmökre vágynak, ezért látogatják meg a műkörmöket építő szakembereket. A kiváló minőség elérése érdekében pedig, szükségesek a színvonalas készülékek, amilyen például az UV lámpa műköröm készítéséhez, amit a gél lakk és a zselé megkötése érdekében használnak.

Interneten keresztül is meg lehet rendelhető az UV lámpa műköröm építéshez, például a gellakk.com webáruházban hatalmas választékot lehet találni mindenféle, ehhez szükséges termékekből. Figyelmébe ajánljuk például a Crystal UV lámpát, ami igazán exkluzív külsővel rendelkezik és nagyon szép kivitelezésű darab, pink színű, ezüstmetál betétes. A lámpa erős, 4×9 Wattos, ventilátoros, időkapcsolós, valamint körbe-tükrös.

A programozása rendkívül egyszerű és kényelmes, ugyanis a körmös felé néző gombokkal és digitális kijelzővel van ellátva. Az alsó része kihúzható, ami nagyon megkönnyíti a csőnek a cseréjét. Ugyanakkor, a méretének köszönhetően, lábköröm zselézésnél a lábfej is belefér. Ez az UV lámpa műköröm építéshez rendkívüli minőséget képvisel, ezt pedig a gyártó által nyújtott 12 hónapos garancia is bizonyítja.

Amennyiben kérdése lenne az adott készüléket illetően, az oldalon található elérhetőségeken felteheti azokat. A készülék házhozszállítása ingyenes, már az árkategória miatt is, hiszen tudnia kell, hogy 10 000 Forint feletti rendelés esetén, nem kell fizetni a futárnak. Ebben a webshopban nemcsak UV lámpa műköröm készítéshez kapható, hanem számos más alapanyag is, amire a tökéletes körmökhöz szükség lehet.

Back To Top